Wie zijn wij?

Wie is Alfred?

Alfred Slomp geeft al jaren workshops en inspirerende lezingen over duurzaam leven. Daarnaast is hij auteur van SuperWaar en Het Groene Normaal.

Meer weten?

In 2014 ontwikkelde Alfred Slomp samen met zijn studievriend Arjan Schoonhoven de workshop God in de supermarkt (www.godindesupermarkt.nl). Deze interactieve workshop over duurzaam boodschappen heeft vele consumenten al geïnspireerd om andere keuzes te maken. Helaas moest Arjan vanwege ziekte een stap terugdoen en vertelt Alfred hun gezamenlijke verhaal.
In 2019 verscheen het boek SuperWaar – je volgende stap in duurzaam boodschappen doen. En in 2020 schreef Alfred Het Groene Normaal, een oproep om groener uit de coronacrisis te komen.

Het onderwerp klimaatverandering komt steeds meer in beeld en vanwege de behoefte om daar inhoudelijk met elkaar over door te kunnen praten, ontwikkelde Alfred de workshop God in de klimaatcrisis. Een workshops waarin hij vol passie het gesprek met de deelnemers aangaat om de prachtige maar ook zo kwetsbare aarde op een goede manier door te geven aan de generaties na ons.