Schuursponsje: de roast van Alfred

Alfred en ik zaten te dubben over wat nu een leuk onderwerp zou zijn voor dit schuursponsje. We kwamen toch weer uit op de verzorgingsproducten. Wie gebruikt wat en wat is precies het beste? Ik ging er vanuit dat Alfred dit keer wel de meest verstandige keuze zou maken. Daar mannen vaak minder verzorgingsproducten gebruiken dan vrouwen. Dus dapper vroeg ik aan hem wat hij gebruikt qua deodorant, shampoo en douchegel.

Lieve mensen, Unilver opent bij deze de merkenparade! Alfred, onze gespierde stilo gebruikt Axe als deodorant. Ik kan het ook nog altijd niet geloven want ik dacht dat dit alleen door puisterige puberjongens werd gebruikt die massa’s meisjes of jongens naar zich toe willen lokken. Niet dus. Qua shampoo gebruikt hij Andrelon. Daar krijg ik vreselijke jeuk van. Niet van het feit dat Alfred daar zijn manen mee wast, maar van het product zelf. Parabenen, siliconen en andere ellende komt tot u uit de paarse fles.

Voor het lijf gebruikt hij een niet nader te benoemen product van het huismerk. Nou, ik ben wel eens in zijn buurt geweest en hij is welriekend en zo fris als een hoentje dus het zal wel goed zijn. Of het dat ook voor het milieu is, is een tweede.

Ikzelf was me met Happy Soaps. Goh, kijk mij eens deugen! Ik moet dat bolletje met kaas van gisteren toch ergens mee compenseren. Mijn haar was ik ook met Happy Soaps alleen qua deodorant gebruikt Dove Mencare! Tja, val ik daar toch even door de mand. Van de weeromstuit maar twee vegetarische kroketten in de Airfryer gepleurd. Over de Airfryer gesproken, lijkt jullie een onderzoekje naar hoe gezond snacken uit dit apparaat nou werkelijk is? Dan gooien we de resultaten hiervan de volgende ronde zo PLOP in uw mailbox.

Dan is er nog de discussie of vrouwen hun landingsgestel scheren met wegwerpscheermesjes, met zo een epileermachientje of met ontharingsgel. Jullie favoriete neanderthaler doet daar niet aan. Wegwerpmesjes resulteren steevast in een bloedbad. Epileren doet zeer en ontharingsgel is nog net niet radioactief. Alfred hoeft zijn gespierde kuiten natuurlijk helemaal niet te ontharen.

Stylingsproducten. Alfred smeert geloof ik wel iets in het haar, geen idee wat. Ik gebruik het niet of nauwelijks maar nu we toch bezig zijn met alle producten van Unilver in de spotlights te zetten: L’Oreal Studioline Invisi Fix. Als jij aan je grootouders vertelt dat je dit product gebruikt zullen ze wellicht denken dat het iets van Histor of Flexa is. Nou lijkt het ook wel een beetje op stopverf.

Ik gebruik wel lefluchtjes en toen ik een keer stiekem zo aan Alfred snuffelde, hij ook. Ook al beweert ie van niet. Dan zal het allicht de Axe zijn. Toch heb ik geen hysterische hordes gezien rondom Alfred en dat is toch wel wat de makers van Axe beweren. Dat je de nacht aankan en dat al het goede vanzelf naar je toekomt. Heeft hij even pech.

Hebben we nu alles gehad? O, ik gebruik soms make-up en heel fout, het huismerk van Etos. Ik denk dat Alfred zojuist van zijn stoel is gevallen want die heeft mij nog nooit met make-up gezien. Het is me allemaal wat.

Stel je vraag!

Benieuwd naar onze workshops? vul dan het formulier in!