Aanbevelingen

Wat anderen van ons zeggen

5/5

Ik was zeer onder de indruk van deze workshop. Ik doe al heel lang zo bewust mogelijk mijn boodschappen, en toch kon de workshop mij boeien met nieuwe informatie. Het concept is geweldig voor zowel met de materie onbekenden als ook voor mensen die denken wel te weten hoe het zit. Echt een aanrader!

5/5

Ik ging er heen om wat bewuster te worden. Dat doel is meer dan bereikt. Het heeft mij ontzettend aan het denken gezet over mijn consumentengedrag. Zonder dat ik het gevoel had veroordeeld te worden. Veel dingen die ik ergens wel ongeveer wist, maar prima wist te negeren als ik boodschappen ging doen. Dat lukt nu niet meer. En wat ik vooral prettig vind is het idee dat je niet alles in 1x hoeft te veranderen, maar dat je wel iets in gang kunt zetten.

5/5

Jullie geven de workshop op een open, prettige wijze waar geen enkel moment een belerend vingertje aan te pas komt of waarbij je de zaal verlaat met een schuldcomplex. Knap!

5/5

Een must-do voor iedereen, gelovig of niet, die een goede impuls kan gebruiken om in de supermarkt keuzes te maken voor een betere, eerlijkere wereld.

5/5

Ontdek de impact van je rondje door de supermarkt op de wereld om je heen, ver weg – én dichtbij.